Looking for Something?

Program Motivasi Mukmin Profesional (IbuBapa Cemerlang) Sabtu, 18 Feb 2012. DITUTUP/PENUH

Author:

Makluman kepada pengunjung, Fitrah Perkasa Sdn Bhd akan menganjurkan PROGRAM MOTIVASI MUKMIN PROFESIONAL ( IBUBAPA CEMERLANG) pada 18 Februari2012 (Sabtu). (PENDAFTARAN DITUTUP)

Klik disini: Borang Online (Ditutup/Penuh)

Klik untuk tentatif program: Maklumat Lengkap

Senarai yang telah mendaftar  : Peserta Update

Kalendar Tahunan: Klik disini

Refreshment : Terhad 3 orang sahaja. (RM25 seorang) Untuk mereka yang telah menghadiri Program IBUBAPA CEMERLANG sebelum ini dan hanya perlu bayar RM25 sahaja seorang. Sila bawa Nota lepas).

Klik disini

Senarai Pendaftaran Terkini

Klik Jadual Program

Klik Lokasi Program

Modul ini akan membawa para peserta untuk melihat bagaimana kaedah yang terbaik bagi membimbing anak-anak serta ahli keluarga mencapai Visi & Misi Hidup yang jelas dan tepat seterusnya mencapai keredhaan Allah s.w.t.

Modul ini mempunyai keistimewaan yang tersendiri iaitu dipersembahkan dalam acuan kehidupan yang sebenar yang telah diadun dengan sunnah Rasulullah s.a.w dan pengalaman hidup yang telah berjaya melahirkan anak-anak yang soleh dan solehah.

Melalui modul ini juga, para peserta akan mendapat sentuhan yang tersendiri iaitu ilmu yang disampaikan bukanlah sekadar teori biasa tetapi ‘luar biasa’ atas kekuatan intipati penyampaian dan persembahan.

* Mengapa anakku tak dengar kata?

* Mengapa ada curiga dalam diri pasanganku?

* Mengapa sukarnya menyampaikan hasrat hati pada teman hidupku?

* Senang telahku perolehi, tetapi dimana tenangnya?

* Ada soalan hendakku tanya, tapi pada siapa?

* Oh tuhan bantulah aku!! Aku inginkan keluarga yang bahagia dan sejahtera.

Mungkin ini adalah sedikit cebisan dari persoalan-persoalan kehidupan yang sering menghantui diri kita. Ayuh, daftarkan diri anda ke program ini.

Pendaftaran di buka sekarang. Klik disini Borang Online

Feedback

9
 • umi salamah binti burahan

  Assalamualaikum…ustaz.
  Saya telah ditakdirkan oleh Allah terdengar siri ustaz di radio ikim….siri ulangan pada hari sabtu… saya sangat2 teruja mendengar setiap tutur kata ustaz yang penuh makna dan begitu memberi kesan ke dalam jiwa saya…terdetik di hati saya…siapakah ustaz ini….begitu dalam fikir dan tinggi ilmunya. Maha Besar Allah dan syukur saya kerana telah terjumpa sesuatu yang saya anggap mahal nilainya….saya seorang guru dan mula berjinak2 dengan berniaga…dan minat dengan siri motivasi….saya akan cari buku2 tulisan ustaz dan berusaha untuk mengikuti sebarang kursus anjuran ustaz…insyaallah…

 • gentarasa

  Salam umi,
  Saya jadikan kata-kata anda sebagai doa untuk saya. Semoga kita mendapat kebaikan tanpa jemu bermujahadah untuk jadi baik.

 • aBE

  Salam.Tadi salah telah belajar ilmu penulisan dari Ustaz. Terima kasih banyak2 di atas ilmu yg diajar. Allah shjalah yg layak membalas jasa ustaz itu. Semoga hubungan persahabatan kita yg telah pudar, cerah kembali. Ampun maaf di atas kesilapan lalu yg tidak disengajakan… Let’s forgive and forget. Anggaplah takdir itu mengandungi hikmah yg tersembunyi. Apapun, Ustaz kini telah menjadi guru saya di bidang penulisan.

 • Abe

  Silap taip tadi… sepatutnya… Tadi saya telah…

 • Nor Fazdalila Sanusi

  Alhamdulillah… tahniah dan syabas atas perkongsian ilmu Ustaz di dalam penulisan maupun pertuturan.. insya’Allah dengan izin-Nya sya akan menyebar luaskan ilmu Allah ini melalui promosi hebat melalui buku yang Ustaz tulis dan Radio ikim.fm kepada sesiapa yng sya temui disekeliling saya.. Insya’allah. Sya doakan agar Ustaz dan warga Fitrah Angkasa terus diberi kesihatan,, dan moga lahir lebih banyak “Ustaz Pahrol” di bumi .malaysia ini.. Jazakallah wa Barokallah hu fikum .

 • Intan Azizah

  Assalamu’alaikum..ustaz…boleh ke sy sertai program motivasi siri ke2 ni sdgkan sy belum mengikuti Siri 1?

 • Dlisa Luis

  Assalamulaikum….ingin bertanya apakah “Program Motivasi Mukmin Profesional (IbuBapa Cemerlang) Siri -2” sama dengan program yang di buat pada 17hb Disember 2011?

 • gentarasa

  Salam Dlisa,

  Soalan : Program Motivasi Mukmin Profesional (IbuBapa Cemerlang) Siri -2″ sama dengan program yang di buat pada 17hb Disember 2011?
  Jawapan: Ya, Pengisian yang sama, Modul yang sama. Boleh hubungi En ahmad bagi urusan pertanyaan dan pendaftaran di talian 019-378 3100. Masih ada kekosongan.

  written by: Ahmad.

 • gentarasa

  Salam Intan,

  Cik Intan boleh sertai siri 2 kerana ianya Modul yang sama dengan siri 1. Perbezaannya ialah pada MODUL, bukan pada siri. Siri ialah kekerapan program yang sama, manakala Modul ialah program yang berlainan bahan dan isi kandungan.
  cth: Modul 1 Ibubapa Cemerlang siri 1 sama dengan Modul 1 Ibubapa Cemerlang siri 2
  manakala Modul 2 Ibubapa Cemerlang siri 1 tidak sama dengan Modul 1 Ibubapa Cemerlang siri 1

  Sila hubungi En Ahmad untuk pencerahan, beliau gembira untuk membantu.

  written by: Ahmad

Leave a Reply

%d bloggers like this: