Looking for Something?

PASCA PROGRAM LATIHAN MUKMIN PROFESIONAL MODUL 1 DAN 2 DI TABUNG HAJI KELANA JAYA

Author:

This slideshow requires JavaScript.

PASCA PROGRAM LATIHAN MUKMIN PROFESIONAL MODUL 1 DAN 2 DI TABUNG HAJI KELANA JAYA.

Sekalung tahniah dan setinggi perhargaan serta ucapan terima kasih kepada semua peserta yang telah menghadiri dan menjayakan program latihan ini pada 21 dan 22 April 2012.

Pastikan anda membaca buku Mukmin Profesional yang diberikan.

Semoga anda mendapat manfaat selepas program ini dan berjumpa kita di Modul yang berikutnya.

Salam dari Kami di Fitrah Perkasa Sdn Bhd.

Feedback

5
 • Shahrol

  Salam ustaz,
  Banyaknya gambar ustaz kat sini. Ni mesti nak bagi orang lain teringat2 kat ustaz…. :). Tapi tak pelah, masih ada masa 22 hari lagi….:). kalau masing2 dengan prinsip masing dan masih berkeras juga tak taulah…., sama2 lah kita rugi… :).

  Siapalah agaknya yang tidur tak lena? Saya, insyaAllah masih lena tapi kalau orang yang masih ada isteri/peneman tidur tu .. tak patutlah tak lena. Kalau saya ni ada sebab juga…. :).

 • gentarasa

  aSSALAM Shahrol,
  Yang masukkan enteri ni ialah en Mat, sahabat dan pembantu saya… biasalah rutin setiap selepas program. Semoga tidurmu lena… sebelum itu, maafkanlah.

 • huda

  Alhamdulillah… satu program yang membawa keluargaku ke arah tujuan hidup walaupun kesibukan mencari keperluan hidup.. teruskan dakwah ini.. kerana masih ramai hati2 di luar sana yg perlukan sentuhan.. moga degan sentuhan itu membawa kita ke syurgaNya.. amin.. Terima kasih ustaz.

 • myab

  bila turn di sabah pula ust?? org2 di sabah juga dahaga akan prgram seumpama ini..

 • rina

  assalam….alhamdulillah..hidup saya berubah setelah hadir ke kursus ini..terima kasih buat ustaz Pahrol,ustaz Nasib….fasilitator2x yang baik……memang byk menda yang saya belajar dr kursus ini.terima kasih Allah…..mudahkan urusan ini…alhamdulillah

Leave a Reply

%d bloggers like this: