Looking for Something?

Feedback

18
  • nuruliza raslan

    blh sy tahu sama ada buku ni ada dijual di kedai2 buku di pasaran atau mesti ditempah melalui online?

  • Mohd Rozaini

    Salam ..
    Bila keluar di pasaran?

  • shahidan

    Salam. ana tertinggal untuk memiliki buku Duhai Yang Tersayang. Boleh ke order di sini?

  • SembuhBatuKarang

    Hilangkan derita sakit batu karang dengan ubat yang diimport khas dari Vietnam. Kini boleh didapati di Malaysia. Layari laman saya untuk maklumat lanjut.

  • naguib

    Kebanyakkan buku ustaz pahrol ni saya dapatkan kat MPH.. Kat alamanda putrajaya je.. Ada 1buku jelagi saya belum ada,. Masih mencari.. Yang lain alhamdulillah dah dapat.. Insyaallah ada kesempatan saya cari buku baru ini..

  • naguib

    Oembetulan.. 2 buku ustaz saya belum peroleh.. Dilema melayu dan duhai yang tersayang.. Masuk yang baru ni 3 la

  • Annur

    Subhanallah, kata-kata yang sering saya pinjam dari Ustaz pabila memujuk diri ini dan kerap kali nukilan itu saya lafazkan ketika menasihati sahabat yang dirundung duka, kini telah dicatatkan di muka depan karya terbaru ustaz ” Semuanya Soal Hati ” saya terkesima sejenak…

  • Nana Yusoff

    Salam Ustaz
    Bagaimana nak tempah? Last week ke kedai buku MPH dimaklumkan belum ada lagi ..

  • Q_Lyana

    Assalamualaikum.
    Saya belum terima lagi buku ni, sudah hampir seminggu selepas membuat pembayaran, tapi tak terima apa-apa maklum balas.

  • emma

    sy dah beli.. now tgh baca.. sgt2 best.. penulisan yg santai & penuh motivasi.. 🙂

  • gentarasa

    Assalam. Saya Akan rujuk segera.

  • ziha

    salam. boleh saya tahu kat kedai buku mana ada jual? popular, mph?

  • Hasmah Bt hitam

    Ada dijual d mana2 kedai buku ke. jika di Melaka kedai buku apa yg ada menjualnya.

  • Wakbro Taqarrub

    Assalam…ada jual di kedai buku popular

  • Irwana binti Abdul Zaman

    Assalamualaikum.Ustz,sy brminat nak dptkn buku ini.Ttp sy tinggal di Indonesia.Adakah ada penghantaran buku ke luar negara.Jika ada bagaimana sy prlu buat pesanan

  • nafqayyim

    assalamualaikum ..alhamdulillah buku saya dah sampai..cuma tertanya..dekat mana ada autograf ustaz?

  • Emir

    Alhmdulillah, semoga tempahan saya akan sampai dengan selamat..

  • siti sarah

    Seronok la pengisian dia…baca sinopsis dia penuh dgn pengajaran…Soal hati…

Leave a Reply

%d bloggers like this: