RSS

Iklan

Sila hantarkan permohonan anda untuk pengiklanan disini dan akan diuruskan oleh pihak pengurusan web.

Untuk makluman, Iklan yang boleh dipaparkan dilaman web adalah:
- Halal berlandaskan Islam
- Tidak berkaitan MLM atau skim cepat kaya
- Tidak bercanggah dengan Tema serta objektif laman web
- Dipersetujui oleh pemilik web ini

Sekiranya ingin MEMOHON, sila emailkan kepada fperkasa@gmail.com dan berikan:
- URL Web
- Banner GIF 173 x 67px (email ke: fperkasa@gmail.com)

 

11 responses to “Iklan

  1. Maznah Osman

    7 Januari 2011 at 2:57 pm

    Assalamu’alaikum. UstPahrol, saya berminat untuk meletakkan banner di website ustaz. Boleh saya tahu prosedur dan bayarannya?

     
  2. gentarasa

    8 Januari 2011 at 11:09 am

    Salam,
    Saya tidak begitu arif tentangnya. nanti saya minta sahabat saya hubungi cik/puan. Apapaun syukran kerana sudi ziarah. Semua perniagaan maju dan dinilai oleh Allah sebagai ibadah. Amin.

     
  3. noor ariza

    8 Julai 2011 at 9:07 am

    salam ustaz saya nak tanya ttg storm readerst .saya berminat nak join.mcm mana ye

     
  4. gpb7032

    17 Julai 2011 at 12:46 pm

    assalammualaikum utz, saya amat berminat untuk membeli buku utz yg brtajuk satu rasa dua jiwa tu, di tempat saya di sini ama susah untuk mendapatkan buku tulisan utz, saya cuba order dr phak storm readers ttpi sudah out of stock, bgmn sy blh dptkn buku tu ye utz?

     
  5. gpb7032

    17 Julai 2011 at 12:48 pm

    maaf, satu rasa dua hati

     
  6. gentarasa

    17 Julai 2011 at 1:09 pm

    Salam gpb7032,
    Sila dapatkan di galeri ilmu sdn bhd ataupun hubungi sahabat saya en mat 0193783100. Syukran.

     
  7. nur adlin hanisah

    14 Ogos 2012 at 1:31 am

    assalamualaikum ustaz, saya berminat nak mengiklankan tentang Dr.Zakir Maik Malaysia Tour 2012 di page ustaz. boleh saya tahu ttg bayarannya?
    https://www.facebook.com/DrZakirNaikMalaysiaTour2012

     
  8. gentarasa

    15 Ogos 2012 at 10:56 am

    Assalam Nur,
    Tak payah bayarlah. Tapi saya tak tahu macam mana caranya. Saya cuma andai letak entri je. Maaf, sedang belajar. Bukan generasi Y.

     
  9. nur adlin hanisah

    17 Ogos 2012 at 11:13 pm

    Salam Ustaz Pahrol. Maaf atas kelewatan membalas mesej ustaz. saya mahu mempromosikan satu ceramah daripada penceramah antarabangsa, Dr. Zakir Naik.
    Saya copy paste ayat yg ingin saya iklankan.

    Dr Zakir Naik, the world famous orator on Islam & Comparative Religion is coming to Malaysia in 2012. The EXPERT of all major Religions like Islam, Christianity, Hindusim, Buddhism, Judaism, etc. How can u miss his talk? Which of the below event you like to attend?

    These events are FREE. Please invite your non-Muslim friends along ya
    Topics will be finalised and announced soon.

    To register, go to http://www.eventbrite.com/org/2601223994?s=9628246
    or go to
    29 Sept – UiTM Shah Alam http://drzakirnaikmalaysiantour2012uitmshahalam.eventbrite.com/
    30 Sept – Penang http://drzakirnaikmalaysiantour2012penang.eventbrite.com/
    5 Oct – Kuantan, Pahang http://drzakirnaikmalaysiantour2012pahang.eventbrite.com/
    6 Oct – Dewan Persada, Johor Bahru http://drzakirnaikmalaysiantour2012johor.eventbrite.com/
    7 Oct – PWTC, Kuala Lumpur (VVIP: Tun Dr Mahathir) http://drzakirnaikmalaysiantour2012pwtc.eventbrite.com/

    Terima kasih di dahulukan.

    Nur Adlin Hanisah.
    Sukarelawan biro promosi.
    nuradlinhanisah@yahoo.com

     
  10. hiluani

    5 Mac 2013 at 12:26 pm

    Salam..bOleh saya tahu macam mana prosedur utk iklan??bayarannya macam mana??

     
  11. abaya erdeena efreena

    7 Mac 2013 at 9:54 am

    assalamualaikum ustaz

    saya dah email kepada fperkasa@gmail.com utk mengiklankan abaya custom made saya. tetapi masih belum dibalas.

     

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,100 other followers

%d bloggers like this: